Vackra minnen

Hej!

Att fota och filma är något jag älskar, det förevigar underbara stunder. Det blir möjligt att tydligare tillbakablicka och återuppleva fina stunder. Idag tittade vi igenom lite bilder från den dag vi firade 10 år som gifta med att förnya våra löften. En underbar dag och jag blir glad i hjärtat igen genom att bara titta på bilderna. Delar med mig av några fina bilder som fotografen Helena Christerdotter fotade på vår dag. Ha en fin dag/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s