Lyxlunch

Hej!

Här kommer ett tips på en lätt och lyxig lunch. Allt du behöver är makaroner som du gillar. Koka dem och blanda sedan dem i en gryta eller panna tillsamman med en förpackning Smålandskräftans -färdiga förpackning med blå musslor, en förpackning vannamei räckor, hacka lite extra vitlök och ha i, jag hackade i lite persilja och gräslök samt en lime– låt det hettas upp tillsammans cirka fem minuter. Krydda med lite chili om du gillar sting. Toppa sedan med hasselnötter, purjolök och apelsin som du kan pressa över. Lätt, snabbt och gott! Vill du ha något klet till så passar aioli super bra/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s