Date med P och E-K

Tjao!

Då har vi haft en av våra årliga dater. Tänk att det rullar på så snabbt i livet ibland. Vi är tre mammor från våra söners grundskola som träffas och pratar ikapp om livet ibland. Dessvärre brukar det gå något halvår emellan. Men bättre det än aldrig, ler. Denna gången var vi hemma hos Pia en vanlig vardag under veckan och hon bjöd på mumsig sallad med ostar och gott bröd till. Sist men inte minst åt vi chockad och kaffe till efterrätt. Att ta sig tiden att få till dessa dater är sååååå värt det. Var rädd om nära o kära! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s