Wallmans Salonger

God kväll!

Nu tänkte jag visa er vad vi gjorde i lördagskväll. Jo, vi besökte Wallmans Salonger. Jag hade noll förväntningar och hade inte hört någon som varit på den nya showen med tema Disco så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Vi hade kostat på oss guld biljetter för att kunna sitta bra och det var inget vi ångrade. Vi hade också valt ett dryckespaket till maten vilket vi inte heller ångrade. Va tyckte vi om showen då? Jo, den höll verkligen hög klass och artisterna sjöng sååå bra! Rekommenderar er verkligen att gå på detta!! Trevlig helkväll, vill du fira någon eller något så tveka inte att anmäl det till showen det var verkligen ett trevligt inslag kring hur de firade dem som anmält detta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s