Plock-kvällsmat

Hej!

Hoppas att allt är väl med er. Här krånglar sonens öron en massa igen. Han har alltid varit öronbarn precis som jag. Nu hoppas vi på att kunna göra en ny operation som ska förbättra det hela. Håll tummarna för att det blir så och att han då får mindre besvär och bättre hörsel.

Nu från det ena till det andra. Som ni märkt är mat ett intresse hos mig, gillar att piffa med enkla recept och varor. En kvällsmat blir exempelvis så mycket mysigare om man ger det 15-20 minuter extra. Jag gör det verkligen inte varje kväll men det blir väldigt trevligt när jag gör det.

Här är bacon i ugnen, tycker de blir mycket godare så och mindre stekfett och os. Jag har också gjort äggmuffins, så enkelt och matigt. Övrigt på bordet är lite tapas inspirerat. Olika oliver, inlagd kronärtskocka, tapenad, dip, små kex, inlagd paprika mm Gjorde också grekiska swirls, latade mig och värmde färdiga i ugnen.

Hoppas du inspirerades till att lägga lite extra piff på er kvällsmat någon kväll. /Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s