Spontan Norgetripp

Tjao!

Nu är vi hos min älskade syster i Norge. Det blev en super spontan resa dit. Vi hade inga planer för helgen och längtade så efter den delen av familjen. På skoj tittade vi lite på buss och tåg o fick se att det skulle gå buss till Oslo om ungefär en timme. Så vi tänkte:

Äh!!! Låt oss vara spontana! Vi packade våra väskor och drog helt enkelt. Himla mysigt och precis vad vi behövde. Väl framme bakade vi hemma gjort pizza, jag o svågern som älskar rött avnjöt en flaska rött som jag rekommenderar er. Självfallet avslutades kvällen med lite kaffe och praliner också. Ha en fin helg/Petra E

Nedan ser du information om vinet:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s