Mariebergs området

God Morgon!

Promenad i närområdet. Föreställer mig jämnt när jag ser denna, att någon romantisk scen skulle kunna utspela sig där. Kanske en första kyss, ett frieri eller rent av ett ställe där ett par ger varandra nya löften. På våren när den lilla dammen och bäcken porlar, och träden grönskar så är detta verkligen en fin liten plats. Ni som känner mig vet att jag är lite av en romantiker. Är ni som mig får ni inte missa detta Instagram konto: JmStorm

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s