Ost & Vin är aldrig fel

God kväll!

Jösses vad jag saknar våra trevliga stunder med mat och god dryck Carola!! Det är så trevligt att vi har det gemensamma intresset och kan frossa loss ibland.

Minns särskilt denna kväll då vi provsmakade ostar och drack gott rödtjut. Det är knappast någon hemlighet att jag är förtjust i just den kombon. Till detta hade vi lite olika salta snacks, en kopp soppa som toppats med solroskärnor, pesto och marmelad till somliga av ostarna. Självklart hade vi också saltat, färskt kringelbröd- så gott att doppa i soppan. Nä, det är verkligen snart dags att skapa en ny livsnjutarafton! You only live once- sägs det ju😉 Vet att jag vid detta tillfälle tipsade er om Bonterra har ni inte hunnit testa det ännu så skynda er och gör det. Super gott rödvin för den slanten. Vill önska er en fortsatt fin kväll!

/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s