Stopp ett- Doha

God Morgon!

Då sitter vi på flygplatsen i Doha och väntar på nästa plan som ska ta oss till mellanlandningen i Sri Lanka. Vi reste med Qatar vilket jag gillar eftersom servicen är bra och planen väldigt fräscha. Men jag kan inte med ord uttrycka hur mycket jag önskade att vi redan var framme. Drygt med två halvlånga mellan landningar. Men den som väntar på något gott….. (japp, väntar alltid för länge). Det har visserligen inte varit svårt att roa sig här på Dohas flygplats för jösses så mycket och stort det är. Vi har som ni ser på ena videon åkt ”tåg” här inne på flygplatsen för att slippa gå så mycket. Vi har strosat runt i timmar utan att ha sett allt. Vi har till och med käkat lite gott. Trots att vi landa sent och suttit hela natten är allt på flygplatsen öppet. Har inte fotat så mycket då jag känner mig rätt sliten efter många timmars resande. Ni får helt enkelt hålla tillgodo☺️. Låt nu två timmar till säga swisch så vi tar oss ett steg närmre, nästa stopp blir Sri Lanka. Ha en fin dag/ Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s