Första dagen på Sun island

Hej!

Tänkte jag lite smått skulle börja smyga igång med bilder från vår drömresa till Maldiverna. Ord fattas mig när jag ska beskriva hur ofantligt vackert det var där och vilken snorkling som maldiverna bjuder på. Vi bodde på Sun Island Resort & Spa och känner oss nöjda med det valet. Resorten ligger på ön Nalaguraidhoo på den södra Ari Atollen ca 107km från flygplatsen. Så vi fick åka både inrikesflyg och speedboat för att nå ön men det var väldigt smidigt. Kedjan Villa Maldives som äger resorten äger nämligen flyget och speedboaten som går dit. Ön var som sagt fantastiskt och allt var rent och välordnat. Rummen städades varje dag och aktiviteter fanns för den som ville göra annat än sola. Dock var inredningen jäkligt trist men det kunde jag verkligen leva med när allt annat var så bra. Kan också ärligt erkänna att all inclusive vart tråkig redan dag fem men var ett måste då annat var väldigt dyrt. Kommer skriva mer i kommande inlägg.

Sun Island Resort är Maldivernas största resort – och ön är 1,6 kilometer lång och 440 meter bred. Där finns massor med aktiviteter, allt från djuphavsfiske och vindsurfing till magiska snorkelturer och sköna behandlingar i spa. Det är få resorter som kan stoltsera med sju olika restauranger.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s