Min saknade pappa

God morgon!

Idag är det sjutton år sedan som min pappa somnade in efter en tid med cancer. Jag var ung och hade så många drömmar och mål kvar att dela med dig. Jag sörjde så mycket när du lämnade oss och saknade dig så oerhört mycket, men jag känner ändå på något sätt att du ändå är med genom mig och är närvarande, det finns tröst i det. Du hade levt ett väldigt rikt liv, hunnit med mycket, var omtyckt och älskad av många och det var skönt att du inte behövde plågas mer av din sjukdom. Du är mig ändå alltid saknad! Kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s