Fisketur i Indisks oceanen

God kväll!

Då ett intresse hos vår son är fiske så bestämde vi att en fisketur var på sin plats när vi besökte indisks oceanen. Det fanns flera varianter av fisketurer som gick att ansluta sig till. Vi valde att vara med på en solnedgångsfisketur. Det innebar att fiska på lina med krok. Vi åkte båt ut en väldigt vacker eftermiddag/kväll och fiskade på lite olika platser. Trippen var mkt rofylld och flera olika fiskar med läskiga tänder drogs upp. Är man väldigt intresserad av fiske tror jag dock att man skulle uppskatta mer att åka på Big Fisching Tour med spö. Men för oss funkade detta fint. Önskar er alla god natt o sov gott/Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s