Stingray

God morgon!

Tänkte visa er lite bilder från the sunset beach där vilda rockor varje kväll runt kl 18.00 kom in till strandkanten för att bli matade. Just rockor tycker jag faktiskt inte så jätte mycket om att ha närkontakt med men det var ändå häftigt att de kom och var så nyfikna på oss. Vi tittade faktiskt flera gånger på detta eftersom det var lite olika många och stora som kom. Ska ni till maldiverna tycker jag ni ska ta tillfälle i akt att möta dessa havsdjur i det fria. Nu önskar jag er alla en fin fortsatt dag! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s