Vardagslyx

God kväll!

Hoppas ni haft en skön start på dagen. Vardagslyx är något som jag tycker alla ska försöka få till och få in i sitt liv. Det kan vara allt ifrån att dricka morgon smoothie/juicen i vackra vinglas till att ta sig ett långt härligt bad. Bästa vardagslyxen är så klart den man får till med nära och kära. Jag försöker verkligen vara rädd om min vardagslyx och stannar ofta upp och tänker till om jag tar tillvara på den. Nu är det snart läggdags. Sov gott//Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s