Årets luftmadrass

Go kväll!

I helgen hann vi också med att pumpa upp årets luftmadrass och bada lite i polen. Gillar verkligen madrassen som jag hittade, mycket bekväm för lata, soliga dagar med en bra bok. Den är faktiskt så stor att det går att sitta två vuxna på, mysigt att glida runt där i solen och små prata om livets alla samtalsämnen. Tyvärr verkar musslan slutsåld men är inköpt här. Nu kommer snart två vänninor till mig på kaffe och pralinkväll så jag önskar er en lika fin kväll. Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s