Festlek

Hej!

Lovade ju att berätta lite mer om avtackningen jag fick från förra jobbet. Självklart hade en hel del lekar arrangerats och en av dessa resulterade i lite ny konst till mig, ler. Mina förra kollegor fick se två bilder (en på vårt hem och en på mig) och uppdraget var sedan att rita av dessa. Fast kruxet var att kollegorna skulle göra detta två och två, där en fick bistå med höger hand o den andra med vänster, båda skulle hela tiden mål och hålla i pennan. Som om det inte vore svårt nog så fick de inte heller kommunicera med ord till varandra! Väldigt skoj att se hur de samarbetade och jäklar så duktiga va!?

Kram Petra

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s