Enkelt i ugnen

Hej!

Hoppas att ni haft en fin helg och att den avslutades med go mat o dryck så ni känner er laddade inför den kommande veckan. Här fick det bli enkelt med allt in på en plåt i ugnen☺️ mycket smidigt och bra tips att fylla på med lite lätta saker att plocka fram från frysen när man inte orkar avancera. Här blev det mozzarella sticks, lökringar, baconlindad halloumi, ugnspotatis, sniglar, ugnsbakade champinjoner och körsbärstomater, friterad jalapenoost och lite olika såser. Inte så nyttigt men jo gott. Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s