Askersund

Hej!

Igår var vi på en dagstur till Askersund. Det är en trevlig liten stad med lite smått o gott. Då kinaparken öppnade igen i påskas var vi självklart dit och tittade. Vill ni veta mer om den så titta gärna in HÄR. Vi åt också mitt vid hamnen på stadens libanesiska krog. Mysigt att sitta där mitt i all rörelse som staden har under sommaren. Vi passade också så klart på att besöka Stjernsunds slott och fika på slottscafet och strosa runt i området. Trevlig dagstur, men ta med kylväska så ni kan köpa med läckerheter från dels stadens fina ostbutik men även choklad/pralinbutik. Önskar er en fin söndag! Kram Petra E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s