1889 Fast Fine Pizza

Hej!

Hoppas ni mår gott. Lyxpizza är ju väldigt populärt nu och självklart besökte vi därför 1889 Fast Fine Pizza när vi var i Stockholm. Vi testande både röda och vita pizzor. Älskade verkligen de vita med flera sorters ost- Yummy!

1889 FAST FINE PIZZAPå 1889 Fast Fine Pizza inne i MOOD Stockholm äter du ”fast fine”-pizza i stilig miljö kantad av svart marmor och färgstark graffitikonst. Pizzorna beställs vid disk och komponeras under kulinarisk ledning av internationella Michelinkockar.

Under parollen ”fast fine” har 1889 har tagit den lite lyxigare pizzaupplevelsen till Moodgallerian – här kombineras nämligen fine dining-upplevelser med fast food-tänk på modernt vis. Huvudnummer är finpizzorna som både beställs och hämtas upp vid disk och är klara på ett par minuter. På menyn hittas ett urval av ”röda” och ”vita” pizzor – med eller utan tomat – som tillagas på utvalda råvaror under ledning av Michelinkockar från Sverige, Frankrike, Spanien och Storbritannien. Men även sallader erbjuds, med eller utan kött.

I lokalen, med plats för 145 gäster, samsas lyxiga inslag som svarta marmorytor, eleganta sammetsstolar och överdådig graffitikonst av den erkända spanska duon PichiAvo. Här kan man slå sig ner för en lunch eller middag, eller ta ett glas vin eller en drink om man känner för det. På 1889 är det drop-in som gäller, men det går även att boka bord för större sällskap. Eller varför inte beställa takeaway – till och med pizzakartongerna har designats för att bjuda på en lyxig upplevelse.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s